Mit jelent? Mi a jelentése?

Ritkán vagy rosszul használt, esetleg tökúj szavak jelentéséről.

Mi az a szexting? Kik szextingelnek?

2021. június 03. 12:58 - mv.

Szextingelés? Mi az?

A kifejezés a harmadik évezred első évtizedében jelent meg, amit néven nevez, bő évtizeddel korábban, a kilencvenes évek második felében, amikor egyre nagyobb tömegek jutottak internethez. Akkori közhely volt, hogy az elsőáldoz izé az első internetes keresés a szex szóra irányul.
A texting = szövegelés, csetelés ha szexuális töltetű, netán virtuális szexszel egyenlő, akkor beszélünk szextingről.

Hogyan kell szextingelni?

Az a szerencse, hogy SEHOGY!
Jó hogy nem KELL, hanem csak lehet, de akkor is célszerű tudni, hogy ez bizony csak valami (szánalmas) pótcselekvés.
Ha valakinek megírod, hogy szívesen megsimiznéd a mellét, az pedig cserébe visszaír, hogy ő viszont bekapná a meredező dákódat, máris egy szexting kellős közepén vagytok, csak kérdés, hogy mire jó ez az egész? Ha az a vége, hogy magatokhoz nyúltok, az egyenes út a szexuális nyomorhoz.
(Hoppá: a tizenéveseket beteggé teheti a szexting Kidnews 2019)

Kik szextingelnek?

Bazi nagy tévedés, hogy a tindézserek!
Először az életben 1999-ben találkoztam a témával, amikor egy internetben járatlan hölgy netes hirdetéseit kezeltem a postafiókjával együtt és az egyik kamara címéről "jaj de kinyalnálak" jellegű üzenet jött, amit a feladó - talán tudtán kívül - a saját nevével aláírt. Mivel jóban voltam a kamara elnökével, megtudhattam, hogy az "úr" 51 éves - és az esete bizony kicsit sem egyedi!

Te is kaptál farokfotót?

Online társkeresőn időző hölgyek gyakran panaszkodnak, hogy urak kéretlenül elküldik nekik a péniszükről készített fényképet. Hogy a feladó mikor élvez, amikor elkészíti a képet, amikor elküldi, vagy amikor nem kap választ, azt a brit tudósok még kutatják, ám amint publikálják az eredményt, mi is közzétesszük!
Addig érjük be ezekkel:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitjelent.blog.hu/api/trackback/id/tr2516580856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása